Capace Media

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Gäller från den 18 september 2020

 

Integritetspolicy för Capace Media Group AB.

Capace Media Group AB (fortsättningsvis även “oss”, “vi”, “vår”) värdesätter din integritet och det finns lagar och regler om hur vi får behandla personuppgifter.

Denna integritetspolicy informerar dig om vår hantering av personuppgifter när du använder våra tjänster eller vår hemsida, när du kontaktar oss eller när du är kund hos oss. Vi arbetar löpande med hur vi hanterar information i form av personuppgifter varför denna policy kontinuerligt uppdateras. Du hittar alltid den senaste versionen av integritetspolicyn på https://capace.se/integritetspolicy

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller synpunkter på hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

1. Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Capace Media Group AB (org nr. 556980-8693).

Kontaktuppgifter:
Capace Media Group AB,
Östra Varvsgatan 42,
211 13 Malmö

E-post: info@capace.se
Telefon: 010 – 207 05 70

Du når dataskyddsombudet via e-post: info@capace.se

 

2. Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter när du exempelvis besöker vår hemsida, använder dig av formulär på https://capace.se, när du blir kund hos oss eller kontaktar vår support.

När du kontaktar oss, använder funktioner på vår hemsida såsom formulär eller blir kund hos oss kan vi be dig att förse oss med vissa typer av personuppgifter som kan användas för identifiera eller kontakta dig.

Exempel på personuppgifter är:

  • E-postadress
  • Fullständigt namn
  • Telefonnummer
  • Personnummer
  • Betalningsuppgifter
  • IP-adress

Vi kan också komma att samla in sk. “cookies” och information om hur du hittar och använder våra tjänster samt vår hemsida. Informationen kan innehålla IP-adress, webbläsare, operativsystem, åtkomststatus/http-statuskod, aktuellt datum och tidzon.

Cookies är är små textfiler som hemsidan begär att få lagra till den enhet du surfar på, till exempel dator, surfplatta eller mobiltelefon. Mer om cookies och hur dessa används på https://capace.se hittar du genom att klicka här.

 

3. Hur vi behandlar dina personuppgifter

När vi samlar in personuppgifter om dig använder vi dessa uppgifter för nedanstående ändamål i enlighet med rådande lagstiftning:

  • För att kunna tillhandahålla våra tjänster
  • För att kunna upplysa dig om förändringar av våra tjänster
  • För korrekt hantering av personuppgifter och avtal när du beställer en tjänst från oss
  • För att kunna hantera supportärenden och kundkontakt
  • För att kunna identifiera tekniska problem i våra tjänster
  • För att kunna genomföra ditt deltagande i tävlingar när du väljer att göra det
  • För att kunna skydda den personliga säkerheten för våra kunder
  • För att förhindra eller undersöka eventuella problem i samband med att du använder våra tjänster eller är kund hos oss
  • För att kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser enligt lag såsom myndighetsbeslut, bokföringskrav eller skatterättsliga lagar
  • För att kunna analysera och motta värdefull information för att förbättra våra tjänster och den tekniska funktionaliteten

 

4. Utlämnande av personuppgifter

Capace Media Group utlämnar endast dina personuppgifter när detta är ett lagkrav eller när det finns lagligt stöd. Din personliga integritet är viktig för oss varför vi alltid påminner om att det inte finns någon metod för elektronisk överföring eller uppsamling av data som fullt ut kan anses som säker. Vi strävar alltid efter en säker och effektiv webbhantering samt att förbättra stabiliteten och funktionaliteten på denna hemsida, i våra tjänster och vid insamling av data, men vi kan inte garantera dess absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer
Vi kan använda oss av en tredjepart såsom ett företag eller privatperson (“tjänsteleverantör”) i syfte att tillhandahålla en tjänst för vår räkning eller för att hjälpa oss analysera hur våra tjänster används.
Dessa tjänsteleverantörer har endast tillgång till de befogade personuppgifterna för att utföra dessa uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte avslöja eller utlämna personuppgifter för något annat syfte.

Google Analytics
Google Analytics är ett verktyg för webbanalys från Google Inc. (“Google”). Google Analytics använder sig av “cookies”, små textfiler som tjänsten begär att få lagra på den enhet du surfar på, exempelvis dator, surfplatta eller mobiltelefon. Google använder de insamlade uppgifterna för att övervaka hur våra tjänster används. Denna informationen överförs vanligtvis till en Google-server i USA och kan delas med andra Google-tjänster.

Du kan förhindra lagring av Cookies genom att ställa in detta i din webbläsare. Du kan också förhindra Google att samla in information via cookies genom att installera webbläsartillägget för Google Analytics. Ladda ned och installera tillägget kan du göra här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

För mer information om hur Google lagrar personuppgifter och data, vänligen besök Googles sekretesspolicy: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Länkar till andra hemsidor
Våra tjänster kan innehålla externa länkar. Om du klickar på en extern länk som leder till en annan hemsida än https://capace.se dirigeras du till en tredjepart. Vi granskar vid publicering alla externa länkar i våra tjänster, men innehållet i dessa länkar kan ändras efterhand. Ansvaret för innehållet på externa länkar är enbart leverantören för den länkade hemsidan. Allt ansvar för innehållet i sådana länkar och på länkade hemsidor avvisas.

Vi rekommenderar starkt att läsa integritetspolicyn som gäller för den hemsida du besöker.

Formulär
Vi ger dig som kund eller besökare på Capace Media Group möjligheten att kommunicera med oss via formulär på https://capace.se. För att använda ett formulär på https://capace.se krävs att vissa obligatoriska fält fylls i som kan fråga efter personuppgifter vilka nämns under punkt 3 i denna integritetspolicy. Personuppgifter som samlas in genom användningen av formulären lagras i syfte att kunna identifiera och kontakta dig. Personuppgifterna raderas alltid efter att syftet med behandlingen har uppnåtts.

 

5. Dina rättigheter

Du har följande rättigheter gentemot Capace Media Group avseende hur vi behandlar dina personuppgifter:

  • Rätt till information
  • Rätt till korrigering eller radering
  • Rätt till att begränsa användningen
  • Rätt att invända mot hanteringen
  • Rätt till dataportabilitet

Du har också rätt att lämna in klagomål över Capace Media Groups hantering av dina personuppgifter till ansvarig tillsynsmyndighet. Ansvarig tillsynsmyndighet för tillsyn enligt dataskyddslagstiftningen är Datainspektionen.

 

6. Ändringar av integritetspolicyn

Vi arbetar löpande med hur vi hanterar information i form av personuppgifter varför denna policy kontinuerligt uppdateras. Du hittar alltid den senaste versionen av integritetspolicyn på https://capace.se/integritetspolicy

Du rekommenderas att alltid läsa igenom vår integritetspolicy för eventuella ändringar. Ändringarna av denna integritetspolicy gäller från när de publicerats på den här hemsidan. Datum för publicering finner du högre upp under rubriken “integritetspolicy”.

 

7. Kontakta Capace Media Group

Om du har några frågor kring denna integritetspolicy är du varmt välkommen att kontakta oss. Alla våra kontaktuppgifter hittar du under sidan “kontakt” eller genom att klicka här.

 

Capace Media 

Östra Varvsgatan 42,

211 13 Malmö

info@capace.se

010-20 70 570