fbpx

Om oss.

we
create
celebrations.

vår historia.

Capace Media Group AB grundades 2014 under namnet Smart Optimering. Efter en sammanslagning av Smart Optimering (Malmö) och webbyrån Webtel Media (Karlskrona) blev vi Capace Media Group.

Idag är Capace åter en Malmöbaserad webbyrå med David Persson som VD. Under 2021 började vi att växa ur vår lokal i Västra hamnen, Malmö. Vid årsskiftet 2022 flyttade vi in i nya fräscha lokaler på Västkustvägen i Malmö, där vi fortsätter vår expansiva resa.

personligt.

Vi värdesätter våra kundrelationer högt och vill skapa en öppen och nära relation till våra kunder.

kvalitet.

Alla våra produkter och tjänster håller hög kvalitet och är skräddarsydda efter varje kunds önskemål.

nöjda kunder.

Vi strävar efter 100% nöjda kunder. Vårt jobb är inte färdigt förrän du som kund känner dig helt nöjd.

välkommen.

Vi finns alltid tillgängliga att hjälpa dig, antingen via mejl, telefon eller ett personligt möte.

webbyrå i Malmö.

Capace är en familjär digital webbyrå i Malmö med kunder över hela landet och arbetar inom digital marknadsföring, grafisk design och webbutveckling.

Vi är ett gäng med många års erfarenhet inom digital marknadsföring. Vår breda kunskap och starka driv ligger till grund för att ta smarta och effektiva beslut för våra kunder. Vi är en digital webbyrå med fokus kring att bygga målinriktade tillväxtstrategier för såväl etablerade som nya företag och varumärken. Målsättningen är att tillsammans med våra kunder skapa digital framgång. Vi skapar, kunden firar!

samarbete.

I grunden anser vi att relationer bygger på tillit, ömsesidig respekt och öppenhet i samarbetet mellan byrå och kund. Därför tror vi helhjärtat på att resultatet blir bättre om man har roligt tillsammans, både internt på byrån och tillsammans med våra kunder. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer där vi delar med oss av det vi kan bäst, det ger både bättre resultat och en kultur som man vill tillhöra. Vi värdesätter våra kundrelationer högt och vill skapa en öppen och nära relation till våra kunder.

Vår vision är att skapa en bättre digital närvaro för de många företag i landet. Idag hjälper vi ett hundratals företag i diverse olika branscher med att öka trafik till deras webbplats från sökmotorer såsom Google. Genom löpande uppföljning kan vi optimera insatserna vilket gör att vi kan nå de uppsatta målen med deras digitala marknadsföring.

tjänster.

Alla våra produkter och tjänster håller hög kvalitet och är skräddarsydda efter varje kunds behov och önskemål. Vi är en webbyrå som erbjuder tjänster inom, Sökmotoroptimering, Webbutveckling, Google Ads, Grafisk Design, Sociala Medier och mycket mer. Vi kan stolt meddela att vi är certifierad Google partners. Vänligen läs mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig och ditt företag under fliken tjänster.

Vi är en webbyrå som alltid strävar efter 100 % nöjda kunder. Vårt arbete är inte färdigt förrän du som kund känner dig helt nöjd. Vi på Capace finns tillgängliga att hjälpa dig och ditt företag, antingen via mail, telefon eller vid ett personligt möte.

Din webbyrå och partner - We create celebrations!

TEAM.

CEO

david persson.

david@capace.se

Head of Markering / COO

emilia möller.

emilia@capace.se

Project Manager

maja friberg.

maja@capace.se

Support Manager

robin persson.

robin@capace.se

Lead Developer

rick centerhall.

rick@capace.se

Head of Design

sigrid jonasdotter.

sigrid@capace.se

Head of SEO

karl eriksson.

karl@capace.se

Digital Analyst

rasmus landerup.

rasmus@capace.se

Business Administration

sabrina persson.

sabrina@capace.se

KARRIÄR.

Sektionen är utflyttad. Du hittar nu lediga jobb på underssidan "Karriär". Klicka här.

VAD VÅRA
KUNDER TYCKER.

Dante Zia

"Gjort min hemsida. Samarbetet fungerade friktionsfritt och hela processen gick väldigt smidigt. Tyckte också det blev väldigt snyggt! Tack Capace."

Möbelkillarna

"Möbelkillarna... Vi gör det enkelt att flytta! Och Capace gör det verkligen enkelt att synas. Vi har samarbetat med Capace under flera år och de har hjälpt oss med hemsida och SEO och med en del grafisk design. Medarbetarna på Capace Media är alltid glada och trevliga och har en massa positiv energi som smittar av sig... och ibland är det tvärtom:) Vi kan varmt rekommendera det här Fantastiska företaget. / Move forward"

Bernadica Bröddén

"Har varit kund sedan 2008 och har alltid varit så väl och proffsigt bemött av hela Malmökontoret. De är snabba på att återkomma, de är framåt i tänket, de är alltid så glada och positiva och framför allt så smittar deras härliga och genuina stämning av sig på mig som kund! De är fantastiska och så hjälpsamma. Jag rekommenderar dem starkt! Vill också säga att jag provat andra tidigare, men de kommer inte i närheten av Capace Media."

Premiemax

"Capace Media har hjälpt oss på Premiemax AB i flera år med att synas på nätet och att SEO-optimera vår sida. I år har de även hjälpt oss att bygga upp en helt ny webshop som vi är supernöjda med. De är lyhörda, jordnära och fantastiskt duktiga på design & detaljer. Det jag uppskattar mest av allt är att de svarar på mail och samtal snabbt och man får professionell hjälp direkt - toppservice alltså! :)"

är du kund hos oss men inte lämnat ett omdöme?

Lämna ett omdöme genom att klicka på knappen nedan.

Lämna omdöme