fbpx

E-handel.

vår
flexibilitet
ger dig
valfrihet.

I vår repertoar av kompetens inom webbutveckling, Design & UX samt digital marknadsföring kan vi med stolthet även presentera oss som en byrå med fullt fokus på framtidens e-handel. Vi är redo att möta era tankar och önskemål – från idé till en lönsam e-handel med hjälp av vår mångåriga kompetens och erfarenhet.

Vi vet att ert företags varumärke och behov spelar in på valet av plattform för er e-handel. Vi ger er råd och vägledning hur ni ska orientera er i havet bland de alternativ som finns kring valet av plattform. Såväl behovet är en e-handel via er befintliga plattform eller som en mer skräddarsydd lösning har vi den flexibilitet som krävs för att kunna presentera er framtida e-handel.

 

Vill du veta mer?

Fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig.

WooCommerce

WooCommerce är ett av de mer välkända e-handelstilläggen kompatibelt med din nuvarande WordPress-hemsida eller om ni går i tankarna kring att förnya även den. WooCommerce är ett relativt okomplicerat tillägg men med dess många funktioner kan din e-handel formas till precis det ert företag behöver.

Magento Commerce

Magento är en e-handelsplattform för den med ambitioner. Magento bygger på så kallad Open Source (öppen källkod) vilket ger er enorma möjligheter att forma er e-handel precis dit ni vill. Magento är extra omtyckt och används inte sällan a redan etablerade e-handlare i behov av fler och mer avancerade funktioner.

CASE.