CAPACE MEDIA

E-handel

Funderar du på att starta e-handel?

I vår repertoar av kompetens inom webbutveckling, Design & UX samt digital marknadsföring kan vi med stolthet även presentera oss som en byrå med fullt fokus på framtidens e-handel. Vi är redo att möta era tankar och önskemål – från idé till en lönsam e-handel med hjälp av vår mångåriga kompetens och erfarenhet.

Vår flexibilitet ger dig valfrihet

Vi vet att ert företags varumärke och behov spelar in på valet av plattform för er e-handel. Vi ger er råd och vägledning hur ni ska orientera er i havet bland de alternativ som finns kring valet av plattform. Såväl behovet är en e-handel via er befintliga plattform eller som en mer skräddarsydd lösning har vi den flexibilitet som krävs för att kunna presentera er framtida e-handel.

WooCommerce

WooCommerce är ett av de mer välkända e-handelstilläggen kompatibelt med din nuvarande WordPress-hemsida eller om ni går i tankarna kring att förnya även den. WooCommerce är ett relativt okomplicerat tillägg men med dess många funktioner kan din e-handel formas till precis det ert företag behöver.

Magento Commerce

Magento är en e-handelsplattform för den med ambitioner. Magento bygger på så kallad Open Source (öppen källkod) vilket ger er enorma möjligheter att forma er e-handel precis dit ni vill. Magento är extra omtyckt och används inte sällan av redan etablerade e-handlare i behov av fler och mer avancerade funktioner.

 

 

Capace Media 

Östra Varvsgatan 42,

211 13 Malmö

info@capace.se

010-20 70 570