fbpx

Sociala medier.

vi hjälper er
hela vägen
från upplägg
till analys.

behöver du hjälp att synas?

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning eller boka in ett möte.

Social Media marketing, även kallat Social Ads handlar om digital annonsering via sociala medier såsom exempelvis Facebook, Instagram och LinkedIn. Under 2019 använde 82% av svenskarna sociala medier i någon utsträckning och användningen av sociala medier i Sverige fortsatte att växa under pandemi-året 2020 med hela 7 procentenheter. Nå nya kundgrupper och effektivisera försäljningen med annonsering via sociala medier.

Vi finns med under hela vägen, från upplägg och strategi till optimering och analys.

facebook, instagram eller linkedin?

Ta reda på var dina kunder befinner sig. Låt oss hjälpa dig hitta rätt kanaler för just ditt företag!

har ni en idé men inget material?

Vi kan foto och är proffs på grafisk design! Vi på Capace hjälper er gärna med innehållet inför er annonsering. Mer om content hittar du på undersidorna “grafisk profil”, “grafisk design”, “Copy och texter” eller “Foto och film”.

 

Vill du veta mer?

Fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig.

kartläggning

Annonseringen föregås av analys, kartläggning och research för att ta fram en strategi.

content

Vi lyssnar av era önskemål. Vill ni förmedla ert budskap via en film eller behöver ni hjälp med att ta fram en grafisk design för annonsen?

publicering

Nu har vi ett upplägg samt en analys på plats och kan påbörja arbetet med annonseringen.

statistik

Annonseringen är igång och vi börjar se resultat. Vi hämtar in statistik och kan ev. justera annonseringen efter den.

Varför ska vi välja Capace?

Visst kan det vara en god idé att testa sig fram själv och det uppmuntrar vi. Samtidigt hamnar många i fällan att hejvilt lägga stora summor på annonseringar utan att ha gjort en riktig analys, tagit fram en tydlig strategi eller målsättning. Detta kommer med stor sannolikhet inte ge bättre resultat.

Våra specialister har kompetens och erfarenheten som krävs såväl ni behöver hjälp att komma igång, hitta rätt strategi, effektivisera marknadsföringen eller analysera resultaten. Utöver det står vårt team av kompetenta grafiker och strateger redo om ni kommer att behöva hjälp med själva skapandet av innehållet. Mer om hur vi kan hjälpa er med innehållet inför en annonsering hittar du på undersidorna “grafisk profil”, “grafisk design”, “Copy och texter” eller “Foto och film”.

Den tydliga målsättningen kombinerat med en god översikt leder till att ni redan från början kan investera rätt.

Vad är social Ads och hur kan det hjälpa er?

Vikten av en strategi och kontinuerlig översikt av företagets och varumärkets digitala närvaro kan inte nog betonas. Detta gäller i allra högsta grad aktiviteten såväl marknadsföreningen på sociala medier. Annonseringar via sociala medier är mätbara och tack vare detta har ni under tidens gång möjlighet att anpassa era strategier efter vad som funkar för er med den grundläggande målsättningen att hitta nya kunder och effektivisera försäljningen.

Jag har annonserat förut

Det finns olika anledningar till varför och hur man annonserar på sociala medier. En del annonseringar görs kanske bara en enstaka gång, för ett enstaka tillfälle medan andra upprepas under en längre period.

Några exempel på enstaka annonseringar kan vara inför ett evenemang, en realisation eller ett viktigt pressmeddelande. Och exempel på återkommande annonseringar kan vara att driva trafik till er hemsida, få en högre räckvidd och fler följare eller samla information för leadsmarknadsföring.

Oavsett vad du har för önskemål, målsättningar eller idéer är du alltid välkommen till oss!

Jag har inte annonserat förut

Har ert företag funnits på sociala medier en tid men aldrig riktigt tagit tag i det här med annonseringar via sociala medier? Låt oss hjälpa er med en nulägesanalys! En nulägesanalys hjälper er att förstå hur ni ligger till på sociala medier idag, samtidigt som ni får en vägvisning kring vad ni kan göra för att nå er nästa målsättning.

En nulägesanalys är en bra början för ett företag som inte riktigt tagit steget ut att annonsera via sociala medier än och en väl värd investering för att ledas in på rätt väg direkt.

Och ska vi vara ärliga. Vi ser detta som ett utmärkt tillfälle att lära känna er, ert företag och varumärke - vilket i sin tur ger oss en insikt i era ambitioner, värderingar och målsättningar. Samtidigt lär ni känna oss och i praktiken se vad vi går för.

Vi hjälper er med informations-inhämtning!

Har ni precis eller redan avslutat en annonsering via företagets sociala medier? Investera i att få en professionell analys av resultatet. Har ni lagt pengar på rätt sorts annonsering? Lyckades ni med er målsättning? Hittade ni er kundgrupp? Den avslutande analysen är en central del i en lyckad strategi för er annonsering via sociala medier. Dels för att ni ska få en insikt i hur er annonsering har gått men också för att kunna optimera er annonsering inför framtiden. Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er!

överblick

Vi gör en överblick kring nuvarande interaktioner på era kanaler.

hitta målgruppen

Vi går igenom målgruppen hos de nuvarande besökarna.

nuvarande resultat

Vi kikar igenom hur er insats varit hittills. Vad ni lyckats mer eller mindre bra med.

vägledning

Vi lägger upp en presentation med rekommendationer inför en ev. annonsering på era sociala medier.