fbpx

Foto & Film.

en bild
säger mer
än tusen ord.

dags att fräscha upp bildbanken?

Visa upp din verksamhet, dina anställda, era tjänster eller era produkter i nytt ljus. Capaces fotografer är inte bara proffs på foto- och film utan jobbar dagligen med just digital kommunikation. Med kameran som det grundläggande verktyget fångar vi upp “de:t” ert företag vill förmedla och ger varumärket ett lyft. Detta med ett särskilt fokus och anpassning till er digitala profilering såsom hemsida och sociala kanaler. Det är helheten vi vill komma åt, samtidigt som vi vet att berättande digitalt kräver större utmaningar nu och i framtiden än någonsin förr.

Är du redo för ett levande, berättande och seriöst flöde?

varför ska jag välja Capace?

Vi strävar inte efter att vara störst inom foto och film. Däremot strävar vi efter att vara bäst inom digital kommunikation. Det innebär att vi ständigt arbetar med foto och film som placeras i ett digitalt sammanhang. Vårt team består av kompetenta fotografer och e-handelsspecialister som dagligen arbetar med att fånga de avgörande detaljerna för att nå de potentiella kunderna i flödet och att fånga intresset hos unika besökare på er hemsida.

Vi ser till helheten och att såväl den grafiska designen som foto och film måste hålla en röd tråd genom er kommunikation utåt.

varför behöver vi foto och film?

Öka er försäljning genom att knyta kunderna närmare företaget! Foto och film kan användas för att skapa ett större intresse hos besökaren på din hemsida eller följaren på dina sociala medier, samtidigt som den potentiella kunden snabbare kan få information och kunskap om de tjänster och produkter som ni erbjuder. Nedan nämner vi några områden där vi har särskild erfarenhet inom just foto och film inom digital kommunikation.

Bok som representerar tryckt material

Verksamhetsfoto

Genom verksamhetsfotografering eller en kortare verksamhetsfilm kan du bjuda in dina potentiella kunder till er verksamhet digitalt och ge de en inblick hur en vanliga dag hos er kan se ut. De skapar en förståelse för ert arbete hos kunden.

Personalfoton

Kontaktinformation till de anställda är ett vanligt inslag på många av företagens hemsidor. Låt potentiella kunder få ett ansikte på vilka ni är med att publicera personalfoton på er hemsida.

Animationer

Animering är vanligt i informationsfilmer där er verksamhet beskrivs eller för att visa upp processen kring tillverkningen av produkter ni saluför. Klicka gärna här för att se exempel på animationer vi skapat till några utav våra kunder.

Produktbilder

Styling gör mycket men inte allt. Ge din e-handel ett rejält lyft med professionella produktbilder. Vi kan produktfotografering och använder modern teknik för att ge dina produkter rättvisa och som ökar köpviljan hos kunden.