CAPACE MEDIA

Sökmotoroptimering

Vi skapar sökmotoroptimering som ger resultat

Det görs över 55 miljoner sökningar på google varje dag. Genom att optimera din webbsida med sökmotoroptimering gör vi ditt företag mer synligt för marknadsföring av era tjänster och produkter. Det är en trygghet för dig som kund att veta att ni får maximalt flöde till er hemsida. Vi ser till att ditt företag finns som alternativ för de köpklara kunderna som söker efter just er tjänst eller produkt. Vi sträcker oss över hela Sverige och inriktar er på specifika orter där ni önskar ökad synlighet. Med lång erfarenhet inom digital markandsföring och sökmotoroptimering hjälper vi på Capace Media dig uppnå maximal synlighet och lyckade resultat.

 

Vi följer utvecklingen av utvalda sökord dagligen och hjälper er hela vägen till en lyckad sökmotoroptimering.

Har du ingen trafik till din hemsida? Sökmotoroptimering är den självklara räddningen.

Syns där dina kunder letar

Få statistik på resultaten

Behöver du hjälp att synas?

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning eller boka in ett möte

Vad är sökmotoroptimering och hur kan det hjälpa er?

Att effektivisera försäljningen genom sökmotoroptimering är det mest lönsamma verktyget idag. 61 procent av svenskarna Googlar varje dag (IIS) och 2019 gjordes det över 55 miljoner sökningar om dagen. Detta innebär att av de omkring 6,1 miljoner svenskar som använder internet dagligen söker i genomsnitt varje person FEM gånger på Google. Detta gör Google till världens absolut största och främsta sökmotor där ni som företag vill se till att synas.

Önskar ni att marknadsföra era tjänster och produkter på ett effektivt sätt och samtidigt öka trafiken markant till webbsidan? Då är sökmotoroptimering svaret. Vi på Capace Media hjälper er från början till slut mot en ökad synlighet.

 

Capace Media 

Östra Varvsgatan 42,

211 13 Malmö

info@capace.se

010-20 70 570