CAPACE MEDIA

Sökmotoroptimering

Vi bygger långsiktiga relationer och ni betalar bara för lyckat resultat.

Det görs över 35 miljoner sökningar på google varje dag. Vi gör ditt företag synligt under era tjänster och produkter där vi garanterar en topp 10 placering under 365 dagar. Det är en trygghet för dig som kund att veta att ni får maximalt flöde in till er hemsida. Vi ser till att ditt företag finns som alternativ för de köpklara kunderna som söker efter just er tjänst/produkt. Vi sträcker oss över hela Sverige och självklart in på specifik ort där just ni vill synas.

Vi hjälper er hela vägen där vi dagligen följer utvecklingen på utvalda sökord.

Har du ingen trafik till din hemsida? Sökmotoroptimering är den självklara räddningen.

Syns där dina kunder letar

Betala enbart för resultat

Få statistik på resultaten

Behöver du hjälp att synas?

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning eller boka in ett möte

Vad är sökmotoroptimering och hur kan det hjälpa dig?

Att genom sökmotoroptimering effektivisera din försäljning är det mest lönsamma verktyget idag.

Det görs över 35 miljoner sökningar varje dag på Google.se. Detta innebär att av de 6 miljoner svenskar som använder internet dagligen så söker man i genomsnitt FEM gånger per person ute på Google. Detta gör Google till världens största sökmotor.

Syns där dina kunder letar

Sökmotoroptimering innebär att man via “on page” och “off page” gör din sida mer relevant för de sökorden du vill synas under.

Skillnaden från att exempelvis annonsera via sökmotoroptimering och annan typ av annonsering är att de som använder sig utav Google söker direkt efter er tjänst eller vara. Men om ert företag väljer att annonsera via tryckt media eller tv etc. så är det ni själva som måste skapa intresset hos den eventuella kunden.

 

Capace Media 

Östra Varvsgatan 42,

211 13 Malmö

info@capace.se

010-20 70 570