fbpx

Sökmotor­optimering.

vi bygger
långsiktiga
relationer.

behöver du hjälp att synas?

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning eller boka in ett möte.

Sökmotoroptimering som ger resultat

Det görs över 55 miljoner sökningar på google varje dag. Att arbeta med optimering genom sökord är ett effektivt sätt att göra din hemsida mer synlig på söktjänsterna och i marknadsföringen av tjänster och produkter. En rätt utförd optimering kan innebära en trygghet för dig som företagare eftersom du får ett kontinuerligt flöde med besökare till er hemsida. Med lång erfarenhet inom digital marknadsföring hjälper vi på Capace dig att uppnå maximal synlighet och lyckade resultat.

Full fart framåt!

Sökmotoroptimering och annan digital marknadsföring kan liknas med att fylla på en bil med bränsle. Oavsett hur mycket du fyller på kommer du inte iväg om inte alla andra delar som tar bilen framåt fungerar rätt från början. Därför rekommenderar vi att alltid ta hjälp av en media- eller webbyrå, vilka innehar kompetens inom de flera delar som rör en hemsida.

Även de stilrenaste hemsidorna med hög prestanda kan alltså vara bovar i spelet om de inte är justerade med korrekt webbteknik eller uppfyller Googles riktlinjer.

 

Vill du veta mer?

Fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig.

kartläggning

All vår optimering föregås av analys, kartläggning och research. Läs mer om detta nedan.

förberedelser

Innan vi påbörjar själva optimeringen kan vi behöva rekommendera ev. åtgärder som behöver vidtas på kundens hemsida för bästa resultat.

optimering

Nu har vi en strategi på plats samt alla förutsättningar att påbörja arbetet med optimeringen.

statistik

Optimeringen är igång och vi börjar se resultat. Vi hämtar in statistik och kan justera optimeringen efter den.

SEO är för dig med is i magen

Sökmotoroptimering är en typ av marknadsföringsstrategi som innebär långsiktigt arbete. Det finns inga quick-fix. All vår optimering föregås av analys, kartläggning och research.

Sökordsanalys

Här lägger vi grunden för vilka sökord som ska optimeras. Vi analyserar vilka sökord som är förknippade med exempelvis ert varumärke, era tjänster eller produkter. Syftet med en sökordsanalys är att kunna skapa sig en uppfattning vilka sökord som används av kunderna för att hitta er verksamhet.

Webbplatsanalys

En webbplatsanalys görs i syfte att identifiera om kundens hemsida har brister som kan behöva åtgärdas för att förbättra hemsidans sökbarhet. Alla hemsidor byggda av Capace är grundoptimerade.

Branschanalys

Vi gör en branschanalys genom att identifiera vilka sökord som kunderna använder sig av för att hitta varumärken, tjänster och produkter inom er bransch.

Konkurrensanalys

Genom en konkurrentanalys kikar vi närmare på hur konkurrerande verksamheter inom er bransch har jobbat med sökmotoroptimering. Vi skapar oss därmed en uppfattning om vilka strategier som fungerat och inte fungerat inom branschen.

Vi genomför med andra ord alltid en analys, kartläggning och research inför vårt arbete med sökmotoroptimering och går inte att välja bort. Vi följer dessutom utvecklingen av utvalda sökord dagligen och hjälper er hela vägen till en lyckad sökmotoroptimering.