fbpx

Hemsidor.

alla
förtjänar
ett digitalt
skyltfönster.

Vår grundläggande målsättning är att skapa nytänkande och användarvänliga hemsidor som är enkla för dig och dina anställda att uppdatera, underhålla och hantera. Vi bygger helt skräddarsydda hemsidor så att ni kan vara säkra på att er hemsida är unikt anpassad efter just ert företag, organisation, stiftelse, bransch och/eller varumärkes behov och syfte. Och när hemsidan är klar och lanserad äger ni er hemsida fullt ut. Alla företag förtjänar ett stilrent digitalt skyltfönster.

många idéer eller inga alls?

Våra grafiker och utvecklare är alltid redo att möta era önskemål, er kravspecifikation eller spåna på idéer på design och funktioner. Hos oss behöver ni självfallet inga förkunskaper, vi kan det vi gör. Såväl ni har massvis av idéer eller kommer helt oförberedda så står vi redo att hjälpa er.

skräddarsydda hemsidor.

One-page? Boxad-layout? Inkluderad eller separat e-handel? Vi bygger helt skräddarsydda hemsidor efter det enskilda företaget och varumärkets. Detta innebär att endast fantasin sätter gränser.

responsiva hemsidor.

Fler än 8 av 10 svenskar surfar dagligen via sin mobiltelefon. Icke-mobilvänliga hemsidor tillhör därför historien, åtminstone hos oss på Capace. Vi anser att en hemsida ska vara användarvänlig, lättillgänglig och uppdaterad oavsett vilken skärm eller enhet besökaren använder. Vi skapar mobilanpassade hemsidor helt enkelt.

klimatsmart hosting.

Vår hosting administreras av oss på 100% förnybar energi via GleSYS (GleSYS AB, org. nr. 556647-9241) som utgår från Falkenberg. GleSYS klimatsmarta datacenter är certifierade enligt Good Environmental Choice (Bra Miljöval™).

 

Vill du veta mer?

Fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Färg, form, funktion!

Det finns oändliga möjligheter och vi har kunskapen. Vi är nyfikna på era idéer såväl det gäller designförslag till funktioner på hemsidan. Kontakta oss gärna så tar vi ett förutsättningslös dialog över en kopp kaffe, en lunch eller kanske ett digitalt samtal?

gröna växter och balonger

Slider

En slider eller ett bildspel gör det möjligt att enkelt kommunicera ut ett budskap, en kampanj eller ett erbjudande på ett tydligt sätt. Och med en nyhetsslider (en slider kopplad till en nyhetsfunktion) kan ni presentera era senaste pressmeddelanden, kampanjer, evenemang eller erbjudanden på ett modernt och stilrent sätt.

knappar på kända facebook ikoner

Koppling till sociala medier

Hemsidan är kärnan av ett företags digitala kommunikation utåt. Många företag använder dessutom sociala medier som ett komplement till hemsidan för att fånga in nya besökare och potentiella kunder. Och visst kan det kännas omständligt att regelbundet behöva uppdatera alla dessa kanaler? Vi ger er möjlighet att koppla på era flöden från sociala medier så att era besökare kan se ert senaste facebook-inlägg, instagrambild eller tweet direkt från hemsidan.

orange bakgrund med orange högtalare

Nyhetsflöde

Kommunicera med era kunder genom ett aktivt nyhetsflöde på hemsidan. En nyhetsfunktion kan användas på olika sätt, exempelvis för blogginlägg, kampanjer, erbjudanden eller pressmeddelanden. Ni kanske vill berätta om er senaste produkt eller om ni har rekryterat en ny stjärna till ert team? En nyhetsfunktion gör det enkelt för dig och dina kollegor att själva uppdatera företagets sida. Funktionen kan dessutom göra er hemsida starkare på Google.

gröna växter och en kvinna som håller i en samsung surfplatta

Kontaktformulär

Missa aldrig en kontakt med en potentiell kund! Visst har det hänt att även du varit inne på en hemsida och förgäves letat kontaktinformation till ett företag som du funderar på att anlita? Visst har det även hänt att du struntat i att höra av dig till ett företag av samma anledning? Kontaktformulär är en omtyckt och populär funktion såväl för dig som hemsidans administratör men framförallt för besökaren. Det blir genast mycket enklare för potentiella kunder att ta steget till kontakt med er genom att skriva till er direkt via hemsidan. Vi har möjlighet att skapa anpassningsbara kontaktformulär med få eller fler kolumner. Kontaktformuläret kan med fördel även byggas upp som ett medlemsformulär, intresseformulär eller exempelvis ett bokningsformulär.

rosa balonger i olka nyanser med en rosa bakrund

Nedräkningsfunktion

Har ni ett evenemang eller en planerad lansering av nya produkter på gång? En nedräkningsfunktion är ett spännande och snyggt tillägg till er hemsida som fungerar likt en klocka men som räknar ned till lanserings- eller evenemangsdatumet. Skapa spänning och intresse hos besökaren genom en klassisk nedräkningsfunktion på er hemsida.

tallrik med mat brevid systemkameror

Bildgalleri eller portfolio

Visa upp era senaste uppdrag, produkter eller dina samarbetspartner via ett stilrent och funktionellt bildgalleri på er hemsida. Eller varför inte en portfolio? Hör av dig så berättar vi mer om intressanta och praktiska lösningar för dig som vill visa upp dina tidigare erfarenheter på ett snyggt sätt.

kurvert ikon

hosting

Stanna gärna kvar hos oss efter lanseringen! All vår hosting drivs med 100% förnybar energi via vår samarbetspartner GleSYS klimatsmarta datacenter i Falkenberg. Och givetvis finns även möjligheten att administrera era e-postkonton via oss.

wordpress ikoner

wordpress

I WordPress skapar vi hemsidor som är enkla för dig och dina kollegor att uppdatera och underhålla – och som även är användarvänliga för besökaren. Alla hemsidor vi bygger i WordPress är responsiva och skräddarsydda efter era önskemål.

upplägg content ikon

obegränsat med sidor

Ni har möjlighet att själva skapa obegränsat med undersidor så att ni kan fylla på med den information ni behöver eller önskar att ha på er hemsida.

service ikon

serviceavtal

Självklart finns vi kvar även efter lansering, om ni önskar. Vi erbjuder er genom ett såkallat “serviceavtal” full tillgång till vår support via e-post, chatt eller telefon. Bra för er som behöver hjälp att komma igång och för att hålla hemsidan aktiv.