fbpx

Järhns.

case.

Svensk design med en naturlig elegans
Vi tillbringar i snitt en tredjedel av vårt liv till sängs. Järhns ser därför sängen som den viktigaste möbeln i varje hem. Under 20 års tid har Järhns levererat svensktillverkade kvalitetssängar med enastående individuell komfort.
Vi har i tätt samarbete med Järhns och med tydliga mål i sikte kunnat ta fram sängvaruhusets nya grafiska profil i samband med en omfattande satsning på e-handel.

TJÄNSTER

BRANSCH

Sängvaruhus

Besök sidan

uppdraget.

Järhns är ett helt nytt varumärke och skulle starta upp med försäljning av sängar på nätet. Därför behövde de både en nya logotyp och e-handel som skulle designas och utvecklas. Järhns ville ha en hemsida som förmedlade lugn och vara inbjudande vid sängköp. Dessutom skulle sidan vara enkel att beställa ifrån där kunden själv kan välja hur sängen skall anpassas.

processen.

Först togs en logotyp fram tillsammans med önskemål från kund om att det skulle vara en väldigt enkel och stilren logotyp. Sedan skapades mockup till den nya e-handeln. Även designen skulle vara enkel och lättnavigerad för kunden, men med en modern touch och lugn känsla. När mockup var bestämd påbörjade vi utvecklingen av e-handeln som skulle byggas i wordpress med enkelhet för kunden att själv kunna redigera sidor och lägga upp nya produkter.

slutresultat.

Logotyp och e-handel designad av Capace.

"

Superbra service och proffsig hjälp! Speciellt för mig som inte kan så mycket om hemsidor och liknande. Rekomenderas starkt

"