fbpx

Front-end utvecklare.

Är du vår nya front-end utvecklare?.

Capace Media Group AB söker en skicklig front-end utvecklare med kunskaper inom PHP, CSS och JavaScript till sitt utvecklingsteam.

Capace Media Group AB söker en skicklig front-end utvecklare med kunskaper inom PHP, CSS och JavaScript till sitt utvecklingsteam. Vi är ett team av passionerade utvecklare och vi söker dig som delar vår entusiasm för detta område och tycker att webbutveckling är det bland det roligaste som finns.

Som front-end utvecklare hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med spännande projekt och ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter nyfikenhet och strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom branschen. Vi uppmuntrar våra utvecklare att utforska nya möjligheter, vilket ger dig möjlighet att lära sig nya tekniker och växa inom sitt område.

Din tjänst
Du kommer främst att arbeta med att bygga hemsidor i WordPress efter mock-ups. I dina arbetsuppgifter ingår att ha en nära kontakt med kund och har du erfarenhet av temat Divi är detta ett stort plus. Du ska kunna bygga relationer och agera i dina kunders intressen samt ha en strategisk förståelse med ett engagemang för det senaste inom front-end utveckling. Du kommer att hamna i ett härligt team med projektledare, designers, utvecklare och marknadsförare där vi alla stöttar varandra för att tillsammans kunna ta fram det bästa för våra kunder.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av WordPress
Har erfarenhet av PHP
God kunskaper inom CSS, HTML, JavaScript/TypeScript eller jQuery
Har erfarenhet av att jobba efter en mock-up
Är strukturerad och målinriktad från projektstart till avslut
Har minst 2 års erfarenhet inom webbutveckling

Meriterande:
Har erfarenhet av att arbeta på en byrå med många olika projekt och kunder
Erfarenhet av WordPress-temat Divi från Elegant Themes

Så ansöker du!
Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!
För att söka tjänsten, vänligen mejla CV, personligt brev och ev. portfolio till david@capace.se.