fbpx

Foxor Bygg.

case.

Årsrik erfarenhet av byggnation.
Hur litet blir stort. Det är något som passar in på Foxor Bygg AB. Med full kraft har företaget tagit sig in i byggbranschen och parallellt skapat en stark digital närvaro.

TJÄNSTER

BRANSCH

Byggnation

Besök sidan

uppdraget.

Uppdraget och utmaningen för vårt samarbete med Foxor Bygg AB är att de befinner sig i en konkurrensstark bransch där processen att ta marknadsandelar ofta kan anses vara svårt. Vilken direkt reflekterar sökmotoroptimeringens svårighetsgrad. Med Foxor Bygg AB hade vi från arbetets start en ledstjärna att bevara känslan från deras motto; “Foxor Bygg AB är ett familjeföretag, som vill göra ett hederligt jobb till nöjda kunder!“. Utmaningen här är att förmedla denna känsla ut till kund utan att ösa ner dom med irrelevanta texter.

processen.

Vi började analysera Foxor Bygg AB nuvarande struktur på hemsidan samt deras position på marknaden. Med detta som byggsten återvände vi till företaget för att lyssna på deras förväntningar och önskemål. Sökmotoroptimeringen påbörjas och ständiga avstämningar och analyser diskuteras med kunden. “Resultatet talar för sig själv” Sedan långt tillbaka har Foxor Bygg AB haft en stark position online. Men vi på Capace Media är aldrig nöjda och det finns ständigt arbete och nya nyckelord att erövra.

slutresultat.

Foxor Bygg AB har sedan de anlitat oss på Capace Media Group tagit en väldigt stark position inom deras digitala närvaro.

"

När du anlitar ett företag så ska du känna trygghet, ärlighet, bekvämlighet och främst av allt så ska du känna att du får vad du betalar för. Jag har fått 2 hemsidor utförda av av Capace och resultatet kan ni se på www.foxor.se och www.fixjouren.se och jag har fått optimering utförd av Capace och när det gäller optimeringen så är jag etta på alla ord jag beställt av dom. Så när du vill känna att jobbet är lämnat till säkra händer så ska du anlita Capace Media Group.

"