CAPACE MEDIA

Hemsidor

Alla företag förtjänar ett stilrent digitalt skyltfönster!

Vår grundläggande målsättning är att skapa nytänkande och användarvänliga hemsidor som är enkla för dig och dina anställda att uppdatera, underhålla och hantera. Vi bygger helt skräddarsydda hemsidor så att ni kan vara säkra på att er hemsida är unikt anpassad efter just ert företag, organisation, stiftelse, bransch och/eller varumärkes behov och syfte. Och när hemsidan är klar och lanserad äger ni er hemsida fullt ut. Alla företag förtjänar ett stilrent digitalt skyltfönster.

Har ni massvis av idéer eller inga alls?
Våra grafiker och utvecklare är alltid redo att möta era önskemål, er kravspecifikation eller spåna nya idéer till ert framtida webbprojekt. Hos oss behöver ni självfallet inga förkunskaper. Såväl ni har massvis av idéer eller kommer helt oförberedda så står vi redo att hjälpa er!

Er utvecklingssida är klimatsäkrad hos oss!
All vår hosting drivs med 100% förnybar energi för minskad klimatpåverkan.

Responsiva och mobilanpassade hemsidor
Alla hemsidor vi bygger är responsiva. Med responsiv design är hemsidan lika användarvänlig oavsett vilken skärm eller enhet besökaren på er hemsida använder. Mobilanpassade hemsidor helt enkelt.

Skräddarsydda hemsidor
Alla hemsidor vi bygger är helt skräddarsydda. Drömmer ni om en hemsida i one-page eller önskar ni snarare en hemsida i boxad layout eller fullbredd? Det kanske låter klyschigt, men här sätter helt klart endast fantasin gränser.

Slider på er hemsida

En slider eller ett bildspel gör det möjligt för er att enkelt kommunicera ut ett budskap, en kampanj eller ett erbjudande på ett tydligt sätt. Med en nyhetsslider kan ni presentera era senaste pressmeddelanden, kampanjer, evenemang eller erbjudanden på ett modernt och stilrent sätt.

Koppling till sociala medier på er hemsida

Sociala medier är något som nästan alla företag har just nu, och visst kan det kännas omständligt att regelbundet uppdatera alla sociala medier och dessutom hemsidan. Vi ger er möjlighet att koppla på era flöden från sociala medier såsom exempelvis Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.

Nyhetsfunktion på er hemsida

Har ni ett aktivt flöde med nyheter, pressmeddelanden, kampanjer och erbjudanden? En nyhetsfunktion gör det enkelt för anställda att själva uppdatera företagets sida och kommunicera med kunderna. Funktionen gör dessutom er hemsida starkare på Google.

Kontaktformulär på er hemsida

Missa aldrig mer en fråga, en offertförfrågan eller ett inledande samtal från en potentiell kund. Kontaktformulär är en omtyckt och populär funktion såväl för dig som administratör som för besökaren och gör det genast mycket lättare för potentiella kunder att kommunicera med er. Vi skapar anpassningsbara kontaktformulär med få eller fler kolumner och alternativ för dig som exempelvis kanske behöver ett medlemsformulär, ansökningsformulär eller intresseformulär m.m.

Nedräkningsfunktion på er hemsida

Har ni ett evenemang eller en planerad lansering av nya produkter på gång? En nedräkningsfunktion är ett spännande och snyggt tillägg till er hemsida som fungerar likt en klocka men som räknar ned till lanserings- eller evenemangsdatumet. Skapa spänning och intresse hos besökaren genom en klassisk nedräkningsfunktion på er hemsida.

Bildgalleri eller portfolio på er hemsida

Visa upp era senaste uppdrag, produkter eller dina samarbetspartner via ett stilrent och funktionellt bildgalleri på er hemsida. Eller varför inte en portfolio? Hör av dig så berättar vi mer om intressanta och praktiska lösningar för dig som vill visa upp dina tidigare erfarenheter på ett snyggt sätt.

Skräddarsydda funktioner på er hemsida

Det finns oändliga möjligheter och vi har kunskapen. Vi är nyfikna på era idéer såväl det gäller mindre designförslag till mer avancerade funktioner på hemsidan. Kontakta oss gärna så tar vi en förutsättningslös kopp kaffe, en lunch eller kanske ett digitalt samtal?

Webbhotell och e-post

När er hemsida är lanseringsklar erbjuder vi er att stanna kvar hos oss. All vår hosting drivs med 100% förnybar energi. Och givetvis finns även möjlighet att administrera er mail via oss.

WordPress

Självklart jobbar vi också i WordPress för er som redan har eller önskar en modern och sökmotorvänlig hemsida i WordPress. Eller du kanske går i tankar kring e-handel via WooCommerce?

i

Obergränsat med undersidor

Ni har möjlighet att själva skapa obegränsat med undersidor så att ni kan fylla på med den information ni behöver eller önskar att ha på er hemsida.

Serviceavtal

Självklart finns vi kvar även efter lansering, om ni önskar. Vi erbjuder er genom ett såkallat “serviceavtal” full tillgång till vår support via e-post, chatt eller telefon. Bra för er som behöver hjälp att komma igång och för att hålla hemsidan aktiv.

 

Capace Media 

Östra Varvsgatan 42,

211 13 Malmö

info@capace.se

010-20 70 570