Capace Media

Grafiskt material

Grafisk design - ord säger mycket, men inte allt

Ni kanske redan har riktlinjer men behöver hitta nya vägar att kommunicera med er grafiska profil? En röd tråd ska gå genom den grafiska designen inom ramen för de riktlinjer som satts upp för företagets grafiska profil. Men det är också verktyget för att tänka utanför boxen och skapa något unikt just för ert varumärke och företag. Såväl det exempelvis gäller er nya hemsida, visitkort eller kommande annonsering på sociala medier låter vi forma en grafisk design som håller en röd tråd genom er grafiska profil och samtidigt blir unik, konkurrenskraftig och ger tyngd till ert varumärke. Genom analys, insikt och expertis griper vi in där ord inte räcker till – ta er kommunikation till nästa nivå och marknadsför ert varumärke djupare än vad ord kan förmedla. För ord säger mycket, men inte allt.

Till vilka områden kan jag behöva en grafisk design?
Det finns otroligt många områden där en grafisk design både kan vara önskad men ofta även ett behov. Här nämner vi några områden där vi har särskild erfarenhet och kunskap inom just grafisk design, men tveka inte att höra av dig till oss för närmare kontakt och samtal med oss om just dina behov och önskemål.

Webbdesign

Capace Media är en bred kommunikations- och mediabyrå där webbutveckling och webbdesign är bland våra främsta arbetsområden. För mer information om hur vi utvecklar och designar framtidens hemsidor och e-handel, klicka här.

Logotyper

Den viktigaste komponenten i ett framgångsrikt varumärke är just logotypen. Logotypen är också en central del av den grafiska profilen. Vi hjälper er att ta fram ärliga och förtroendeingivande logotyper med hög igenkänningsfaktor.

Etikett- och förpackningsdesign

Genom en gedigen kunskap av varumärkesbyggande grafisk design har vi en stor kompetens inom skräddarsydda visuella identiteter anpassade för etikett och förpackningar.

Nyhetsbrev

Ta kommunikationen med dina kunder till nästa nivå. Vi hjälper dig från idé till design och upplägg om du går i tankarna att starta ett nyhetsbrev för ditt företag eller varumärke.

Tryckt material

Vi skapar helheten eller ger ditt befintliga varumärke ett lyft genom speciellt skräddarsydda visuella identiteter anpassade för mässor, kampanjer och konferenser. Mer information om tryckt material hittar du här.

Infografik

Med anledning av coronavirusets utbrott har behovet av digitala lösningar för konferenser, seminarier och presentationer ökat. Capace Media besitter kunskap kring infografik så att ni kan presentera ert företag stilrent, professionellt och förtroendegivande även digitalt.

Annonsering (traditionellt eller digitalt)

Genom analys, insikt och expertis griper vi in där ord inte räcker till – ta er utåtriktade kommunikation till nästa nivå och marknadsför ert varumärke djupare än vad ord kan förmedla. För ord säger mycket, men inte allt.

Varför ska vi välja Capace Media?
Capace Media är en bred kommunikations- och mediabyrå med båda fötterna i den digitala världen. Vi brinner för digital kommunikation, e-commerce och webbutveckling.

Så går ditt företag i tankarna på att utvecklas digitalt såväl det gäller hemsida, e-handel eller digital marknadsföring så skulle vi alltid rekommendera dig att välja en digital mediabyrå med fokus på både kommunikation och identitet.

Capace Media är en media- och kommunikationsbyrå med hållbarhet, lönsamhet och tillgänglighet i fokus. Capace kommer från italienskan och betyder just tillgänglighet och lönsamhet, tillsammans med hållbarhet är dessa våra ledord.

 

Capace Media 

Östra Varvsgatan 42,

211 13 Malmö

info@capace.se

010-20 70 570